De Royals: Verlangen

Hey!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. In deze post lees je mijn review van het boek De royals: Verlangen, geschreven door Erin Watt. Veel lees plezier!

Spoiler alert, eerst de andere delen lezen

Verhaal!
Easton Royal, het middelste broertje van de Royal familie is een echte player. Hij zoent en neukt alles wat los en vast zit, maar een serieuze relatie is niks voor hem. Maar waarom niet? Kan hij niet serieus doen? Heeft hij bindingsangst? Wat is er mis met hem. Maar hij vind het voor nu wel prima, hij heeft geen zin in verantwoordelijkheid en zoekt liever problemen.
Maar dan komt Hartley Wright in zijn leven, een interessant meisje die hij wel beter wil leren kennen. Maar Hartley zit niet te wachten op Easton met zijn problemen, want die heeft ze zelf al genoeg. Maar Easton is vastberaden en blijft bij Hartley rondhangen, al is het om beste vrienden te zijn.

Mening!
Ja ja, dit was mij weer een verhaal. Eigenlijk was ik wel blij dat Reed en Ella even niet de hoofdrol in de boeken hadden. Maar dat we een inkijk krijgen in het gestoorde hoofd van Easton. Nog steeds wil ik hem als mijn beste vriend, dat zou echt lachen zijn.
Maar goed, ik denk dat iedereen die de boeken leest een beetje verliefd wordt op de Royals, maar ik heb nog steeds een zwak voor de tweeling, want ze komen nog een beetje onschuldig over. Ik hoop dat er ooit een serie komt met hen in de hoofdrol. Dat zou ik heerlijk vinden om te lezen, al begin ik mij sinds dit deel mij wel te irriteren aan die Lauren.
Oké goed, genoeg gezwijmel over de tweeling. Terug naar het boek, want ik fijn vind is dat we kennis maken met Hartley, een verfrissend nieuw personage die ook nog eens gewoon aardig is, niet bijdehand, niet te populair, gewoon een normaal meisje. Dat mocht ook wel even tijd worden, werd wel moe van de personages die er al waren.
Easton is ook een stuk menselijker geworden en krijgen we een inkijkje in zijn leven die verrassend is, want je krijgt gewoon gevoelens voor hem, want we leren zijn gevoel kennen.
Het boek had wel weer een overdosis humor, iets wat wanneer Easton de hoofdrol is niet kan ontbreken, maar er was hier en daar ook wel een traantje gelaten.
Hierna is voorlopig nog één deel van de serie en omdat dit deel ook weer zo spannend is afgelopen ben ik benieuwd naar dit boek.

Heb jij de serie gelezen? Voor welke Royal heb jij een zwak, laat het weten in de reactie.

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: