Laatste Adem

Hi!

Welkom of welkom terug op mijn blog. In deze post lees je mijn review van het boek Laatste adem, geschreven door Robert Bryndza. Het vierde deel van de Erika Foster serie. Veel lees plezier!

Verhaal!
Er wordt een verminkte dame in een vuilnisbak gevonden. Erika Foster is er als eerste bij, echter is het niet haar zaak. Maar zij is wel de eerste die een link legt tussen een oudere zaak. Niet kort erna wordt er weer een dame vermist. Hebben ze dan echt te maken met een seriemoordenaar.
Erika is te snel geweest met haar baan bij moordzaken op te zeggen na dat zij niet degene was geweest die promotie heeft gekregen. Erika is vast besloten, zij moet en zal de moordenaar van deze verminkte meisjes vinden.

Mening!
Jeetje wat was mij dit weer een spannend boek. Ik begin steeds meer van Erika te houden, in het begin vond ik haar irritant en te hoogmoedig, maar in dit boek was ze gewoon gedimd en begon ik haar leuk te vinden, ze werd menselijker denk en het was ook wel fijn dat ze dit keer zichzelf niet in de problemen of bij de zaak is getrokken als slachtoffer.
Daarnaast vond ik dit een interessant verhaal, ik weet niet, ik kwam nog niet echt achter waarom de dader het heeft gedaan, het blijven nog een paar vraagtekens.
Soms moet ik even wennen aan dat we er al snel achter komen wie de dader is, want ik weet niet of ik dat nu leuk vind of dat ik zo iets heb van het mag van mij wel tot het einde wachten. Denk dat het ook weer met elk verhaal anders is.
Ben ook weer benieuwd naar het volgende verhaal van Robert deel 5 van deze serie. Die ga ik binnenkort maar eens bestellen.

Heb jij dit boek gelezen? Wat vond jij ervan, laat het weten in de reacties.

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: