Waanzin

Hey bookworms,

Wat leuk dat je mijn blog weer hebt aangeklikt, vandaag een post over het boek Waanzin geschreven door Natasha Madison. Veel lees plezier!

Verhaal!
Zara Stone, dochter van de bekende ijshockey Cooper Stone, zit in de mode wereld en heeft alles op een rijtje als het gaat om relaties. Of althans dat denkt ze, maar dan breekt de man in kwestie haar hart.
Haar hart is gebroken en al helemaal wanneer ze ziet dat na 4 maanden hij zijn nieuwe vriendin ten huwelijk heeft gevraagd besluit ze de grootste ijshockeyer van het moment, Evan Richards, vraagt ze op date op twitter, niet verwachtend dat hij zou reageren. Is Zara hier wel klaar voor? En wat verwachten Evan van haar.

Mening!
Wat heb ik tijdens dit boek gelachen, mijn god. Hoe de relatie is tussen Zara en Zoe, ik ging helemaal stuk, die hele familie heeft zo zijn trekken. Nu heb ik wel zo iets, misschien had ik de andere serie eerst moeten lezen, want nu lees je eigenlijk verder. Dus vanaf nu ga ik eerst de andere serie lezen voor ik deze verder ga lezen. Wat ik wel leuk vind is dat de andere familieleden ook regelmatig aan bod komen. Waar ik onweerstaanbaar een beetje irritant vond om te lezen kon ik niet stoppen met dit boek te lezen. Heerlijk al die liefdes verhalen van ijshockeyers, ik vraag mij nog steeds af wanneer mij ijshockeyer in mijn leven komt. Jongens ik ben ook echt verliefd op Evan, hij is echt een schat overhaast niet mijn god, en ik wil ook in de vriendinnen groep van Zara want echt dan heb je pas een leuke vrienden groep.
Ik raad zeker aan om de serie te lezen en dan te beginnen bij Onweerstaanbaar, maar daar wel even doorheen lezen, want die vond ik niet heel goed, maar denk dat ze naarmate meer schrijf ervaring ze er wel is gekomen.

Heb jij deze serie gelezen? Wat vond jij ervan, laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: