De Dwalende

Hi bookworms!

Wat leuk dat je mijn blog hebt aangeklikt. Vandaag heb ik voor jullie een review van het boek de dwalende, geschreven door Samantha Stroombergen. Veel lees en kijk plezier!

Verhaal!
Net nu Leon Coeur heeft besloten om rustiger aan te gaan doen, krijgt hij een persoonlijk bericht, een foto met een meisje in een weiland en coördinaten, ook zonder die coördinaten weet hij waar hij moet zijn. Want dit is dezelfde zaak al 10 jaar geleden, maar de dader van die zaak zit vast? Of hebben ze toen der tijd de verkeerde dader gepakt. Of hebben we te maken met een copycat?

Mening!
Dit was het derde boek van Samantha Stroombergen, en het derde deel van de Leon Couer serie. Ik werd weer helemaal meegenomen in het verhaal, eindelijk komen we er achter wat er is gebeurd met Lena Delfosse de beste vriendin van Hannah, het nichtje van Leon.
Dit was mij een verhaal en ook iets wat ik totaal niet had verwacht. Alleen ben ik na het lezen van dit boek met zo veel vragen en hoop ik dat er nog een vervolg komt, maar dan anders. Ik wil niet te veel vertellen, maar ik ben bang dat dit het laatste deel van Leon en Hannah zal zijn.
Ik vind de boeken van Samantha zo leuk, iedere keer weer een totaal ander verhaal met weer nieuwe ontdekkingen. Iedere keer word ik mee genomen in het onderzoek en ben ik verbaasd naar de dader, zo ook weer bij dit boek. Kan nu al niet wachten tot het volgende deel wat ze er dan weer van weet te maken.

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan, laat het weten in de reacties.

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: