De player

Hey booknerds!

Welkom op mijn blog! Wat leuk dat je hem hebt aangeklikt. Vandaag heb ik voor jullie een review van het boek De player, geschreven door Vi Keeland. Veel lees plezier!

Verhaal!
Delilah is één van de weinige vrouwelijke sportverslaggevers. Maar ze doet haar ding en ze doet het heel goed. Het is haar eerste interview in de kleedruimte van de footballers. Waar ze vrouwenverslinder Brody treft. Die even laat zien wat er gebeurd wanneer er vrouwen in de kleedruimte zijn, Delilah wijst hem alleen kei en keihard af. Maar Brody is geen opgever en heeft tenslotte een topsport mentaliteit en doet er alles aan om Delilah te versieren, maar die doet aan onthouding als het op mannen aankomt. Lukt het Brody om het hart van Delilah te pakken te krijgen.

Mening!
Ik had al via Storytel meerdere boeken van Vi Keeland geluisterd, dus ik kende haar schrijfstijl wel een beetje en ik vind haar boeken ook leuk. Dit was wel het eerste boek dat ik fysiek lees.
Het is een boek met een lach en een traan. Naast de humor die tussen Brody en Delilah speelt, wat heerlijk is om te lezen, heeft Brody ook een verleden waar hij misschien niet goed weet mee om te gaan. Dus naast oppervlakkigheid is er ook veel diepgang in het boek. En je werd niet gelijk meegenomen in het verhaal, soms snapte ik ook niet of het nu om het heden ging of om het verleden en wat er precies gebeurd duurde ook even voor dat verteld werd. Dus ik vond het een mooi boek en heerlijke personages hoe zij neergezet zijn fantastisch,
Zeker een boek di ik aanraad te lezen.

Heb jij dit boek gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: