Vijftig tinten vrij

Hi lezers,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog, vandaag heb ik voor jullie een post over het boek ‘Vijftig tinten vrij’ geschreven door E.L. James. Veel lees plezier!

Verhaal!
Daar waar het boek vijftig tinten donkerder stopten gaat het hier door, Christian en Ana zijn getrouwd en zijn heerlijk op huwelijksreis. Christian is nog steeds zichzelf en erg beschermend, Ana moet daar nog altijd aan wennen, ook aan dat ze niet altijd alleen zijn, want Taylor is altijd in de buurt.
Thuis aangekomen begint het echte leven weer en is de bubbel waar ze in leefde op huwelijksreis helemaal verdwenen. Er was brand bij Christian kantoor en er is veel dreiging, zo worden ze achtervolgd. Kunnen ze wel een normaal leven hebben en wie is de persoon die ze op de hielen zit?
Ana twijfelt aan de relatie en of ze wel goed heeft gedaan, kan Christian veranderen? Of zal hij altijd een stukje dominantie met zich meedragen?

Mening!
Ik moet zeggen, dat ik moeite had met het lezen van dit boek, het was heel langdradig en de spanning kwam heel laat in het boek. Die seks scenes werden mij ook teveel en die heb ik op een gegeven moment maar overgeslagen omdat daar niet echt iets van toegevoegde waarde werd verteld. Ja nu weet ik dat het om de seks draait, maar als je weet ik het hoeveel bladzijdes wijdt aan seks, ben ik er snel klaar mee, een seks scene hier of daar vind ik niet erg, maar op een gegeven moment is het genoeg.
Nu had ik de film al eerder gezien en wist ik wel een beetje wat ik kon gaan verwachten, dus sommige dingen kwamen niet helemaal als een verassing. Maar ik denk dat wanneer je dit boek voor het eerst leest je het wel spannend gaat vinden en er twisten in zitten.
Ik vind dit deel denk het minste van de triologie.

Heb jij dit boek nou ook gelezen? Wat vond jij ervan, laat jouw mening achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: