De Royals: Hartstocht

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog, in deze post lees je mijn mening over het boek ‘De Royals: Hartstocht’ geschreven door Erin Watt. Veel lees plezier.

Spoiler alert: Lees eerst deel 1 tot en met 3, anders krijg je spoilers.

Verhaal!
De rust is zo goed als het kan terug gekeerd in huizen Royal. Nu ziet Gideon zijn kans om het goed te maken met Savannah, vooral nu hij weet dat zij naar dezelfde universiteit gaat als waar hij zit.
Hij doet er dan ook alles aan om het goed te maken met haar en dat gaat niet zo makkelijk als hij dacht. Want Savannah is echt gekwetst door hem, dan mag hij wel Royal van zijn achternaam heten, dat betekent niet dat zij maar ja en amen moet zeggen.

Mening!
Dit is een kort verhaal over het liefdes leven van Gideon en Savannah, eindelijk lezen we hoe het precies zat tussen hen. Want in de andere delen was het allemaal nogal vaag en raakte je nieuwsgierig naar hun verhaal. Hoe is Gideon verstrikt geraakt in de gemene list van Dinah.
In dit deel kregen wij daar eindelijk antwoord op. Nu moet ik zeggen dat ik van Gideon een heel ander beeld voor ik dit boek ging lezen. Dat vind ik altijd een beetje verwarrend, maar heb juist nu een duidelijker beeld.
Het was een kort verhaal, nog geen 200 bladzijdes, maar denk dat hij ook niet langer had gemoeten want dan wordt het misschien te langdradig en dan maakt het gelijk een stuk minder leuk.
Ook met dit boek heb ik weer af en toe hard op gelachen, ik vind de schrijfstijl echt heerlijk lezen!
Kan niet wachten tot ik de volgende delen kan gaan lezen, die over Easton en zijn liefdes leven gaan, al hoop ik stiekem dat er ook een boek over de tweeling komt, want daar ben ik al helemaal benieuwd naar!

Heb jij dit boek gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: