Wraak

Hi lezers!

Welkom op mijn blog en wat leuk dat je dit bericht aan klikte, in dit bericht vertel ik je mijn review over het boek ‘Wraak’ geschreven door Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Veel lees plezier!

Verhaal!
Waar het boek Mocro Maffia stopte gaat Wraak door, want na het boek stopte de misdaad ook niet. Het lijkt wel dat na de schietpartij in de Staatsliedenbuurt het alleen maar bruter is geworden en de criminelen nergens meer voor terugdeinzen.
Hoeveel doden moeten er nog vallen? Suarez, één van de liquidatie opdrachtgevers, heeft nog wel een lijstje en de één na de andere liquidatie vind plaats ergens in Nederland.
Inmiddels zit de politie er dik boven op, want inmiddels is het pgp netwerk onderschept door de politie, waardoor veel liquidaties beter in beeld kwamen, maar wie zijn deze mensen en waarom? Alleen Suarez kan hier op antwoorden? Maar wie is dat?

Mening!
Door de gesprekken die bekend zijn gemaakt doordat de pgp berichten naar buiten zijn gekomen krijg je een beter inzicht in het criminelen circuit, waar je eerst eigenlijk alleen de verhalen van uit de media lees kom je binnen in een kring waar je beter niet in terecht kan komen. Juist door nu ook van uit de de mensen van de onderwereld te lezen, lijkt het meer op een verhaal.
Dit boek vond ik dan ook beter dan het eerste deel, dit was overzichtelijker en las snel weg. Soms moest ik nog even denken wie bij welke groep ook alweer hoorde maar dan kon ik even naar de eerste bladzijde om dat terug te lezen. Dit verhaal leek ook meer vanuit één persoon te zijn geschreven, namelijk Suarez die liquidatie opdrachten geeft aan zijn ‘onderdanen’ zo kan ik ze denk wel noemen, want het waren nu niet altijd allemaal de slimste.
Dit boek heb ik in één dag uitgelezen en ik ben dit onderwerp steeds interessanter vinden en hoop dat er over een aantal jaar nog een boek mag komen, want waar de ene bende stopt, komt er een andere bende naar voren. Misdaad gaat niet weg door één groep op te pakken, een andere groep dringt zich alweer aan.

Wat vind jij van true crime boeken? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: