De Royals: Geheimen

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik review van het boek ‘De Royals: Geheimen’ geschreven door Erin Watt. Veel lees plezier!

Spoiler alert

Verhaal!
Reed is opgepakt voor de moord op Brooke Davidson en wat doen Steve opeens weer op de stoep, die was toch dood?
Reed heeft Brooke niet vermoord, daar vertrouwd iedereen op, toch weet Ella dat niet zo zeker, ze wil hem dolgraag geloven, maar ze weet ook hoe opvliegend hij kan zijn, het kan toch een ongeluk zijn geweest, maar waarom geeft hij dat dan niet toe. Ze moet hem wel geloven, twijfelt ze daar ergens in haar achterhoofd wel aan.
Steve stond opeens op de stoep en Ella weet niet hoe ze hiermee om moet gaan, ze heeft nooit een vaderfiguur gehad, ja Callum, maar die liet haar toch wel haar ding doen, net als haar moeder.
Al snel eist Steve Ella op als dichter en moet ze bij hem gaan wonen, samen met die vreselijke Dinah die Gideon chanteert.
Tussen haar irritaties naar Steve door probeert ze er ook achter te komen wie Brooke echt heeft vermoord, maar die zoektocht is nog niet zo makkelijk.

Mening!
Na het uitlezen van deel 2 kwamen er zoveel veel vragen, dat ik wel heel snel deel drie moest gaan lezen, dat is dan ook wat ik heb gedaan. Daar kwamen heel veel antwoorden, maar ook niet allemaal, of die nog gaan komen, dat weet ik ook niet.
Het liefdes verhaal tussen Ella en Reed is zo mooi, ik heb dit boek aangeraden aan mijn beste vriendin die net After had uitgelezen en ik dacht ‘Girl deze boeken moet je ook gaan lezen.’. Hoe leuk ik de after serie vind, moet ik bekennen dat ik deze serie denk nog leuker vind, waar Hardin en Tessa alleen maar ruzie maken, soms om helemaal niks, hebben Reed en Ella echte problemen en is het niet dat je denkt, oh daar komt de volgende ruzie.
Wat ik in het begin wel had met dit deel is dat het meer op een misdaad boek ging lijken, maar dat trok naarmate het boek volgde ging dat wat meer naar de achtergrond en liep het gewone leven er beter door.
Inmiddels weet ik dat de rest van de delen niet over Ella en Reed gaat maar over Easton en één of andere chick, maar eerst nog even deel 3.5 die over Gideon gaat.

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: