Zes maanden zonder

Hi!

Wat leuk dat jij mijn blog hebt aangeklikt. In dit bericht lees je mijn review over het boek ‘Zes maanden zonder’ geschreven door Charlotte de Monchy. Veel lees plezier!

Verhaal!
Robin weet niet wat ze moet in haar leven, uit verveling neemt ze gewoon baantjes aan, zo ook haar huidige baan, ze slaapt met haar baas waar ze eigenlijk geen gevoel voor heeft. Wanneer ze het uitmaakt is ze ook haar baan kwijt. Wat moet ze nu, haar zus wil samen wonen met haar vriend waardoor ze opeens geen baan en geen huis meer heeft.
Ze maakt een weddenschap met haar zus, ze geeft aan makkelijk zes maanden zonder seks en alcohol te kunnen.
Tijdens het zoeken naar een nieuwe baan komt ze bij een site voor au pairs, ze vind een vacature in het plaatsje Granmoore in Ierland, dit lijkt haar de ideale plek om zes maanden door te brengen.
Bij aankomst blijkt de baan niet wat ze dacht en krijgt al snel een hekel aan Connor McFlarland, die haar onder valse verwensingen naar Ierland heeft gehaald. Toch besluit ze te blijven door gebrek aan een beter plan, hoevaak zal ze Connor tegen het lijf lopen?
Liggen haat en liefde niet dicht naast elkaar?

Mening!
Jongens wat is dit weer een heerlijk boek. Wat ik leuk vind is dat je uit twee verschillende personages leest, ieder met hun eigen probleem, zo lees je een beetje twee boeken in één.
Ook dit boek was leuk, hij komt snel opgang en leest heerlijk rustig weg, je waant jezelf altijd even op de plek waar het boek zich afspeelt, dat is eigenlijk met elk boek van Charlotte de Monchy.
Al weet je hoe het afloopt, toch blijf je nieuwsgierig en lees je door.

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: