Het geheim van Victoria

Hi bookworms,

Welkom op mijn blog en wat leuk dat je die hebt aangeklikt. In dit bericht lees je mijn review over het boek ‘Het geheim van Victoria’ geschreven door Klaartje van Setten. Veel lees plezier!

Verhaal!
Josefien woont samen met haar kinderen in Zwitserland waar ze een luxe chalet verhuurd voor rijke mensen. Het chalet is van de tante van haar ex-man. Maar Josefien weet niet hoe het is om in de toerisme te werken en het dreigt iedere keer fout te gaan. Weet ze het chalet te redden, ook als ze zich in vreemde bochten moet wringen.
Jules wonend in Parijs is niet gelukkig en weet niet hoe hij zich voelt, hij krijgt van één van zijn dates te horen dat hij in therapie moet anders kan zij niet verder met hem. Maar wat is het? Hij gaat naar Zwitserland om antwoorden te zoeken, al weet hij niet waar hij naar zoekt.
Samen met Josefien komt hij erachter dat Victoria een groot geheim heeft.

Mening!
Om te beginnen sprak het boek toen ik de achterkant las heel erg aan en ik vind het ook een super leuk verhaal, wel vond ik de schrijfstijl niet helemaal mijn ding, wat ik erg jammer vond.
Daardoor duurde het voor mij voor dat het boek opgang kwam, nu had ik ook zoiets van, wanneer gaan Josefien en Jules elkaar nou ontmoeten, dat is toch waar het hele boek over gaat? Nou dat gebeurde pas in de laatste paar hoofdstukken. Wat mij vraagtekens deed zetten waarom het op de achterkant stond.
Nu werd aan het eind duidelijk hoe het allemaal in elkaar zat, maar het was een beetje hetzelfde als in Blauwe maandag van Nicci French, waardoor er niet echt een plottwist voor mij inzat.
Het was een leuk boek, maar misschien niet een boek voor mij.

Heb jij dit boek gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: