Het Spel

Hi!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog, in dit bericht lees je mijn review van het boek ‘Het Spel’ geschreven door Elle Kennedy. Veel lees plezier!

Verhaal!
Demi Davis komt erachter dat haar vriend niet te vertrouwen is en maakt het uit. Inmiddels is ze goede vrienden geworden met Hunter Davenport waar ze voor psychologie een opdracht samen moeten maken. Hunter is een echte player, maar na de finale wedstrijd van vorig seizoen heeft hij met zichzelf afgesproken geen seks meer te hebben.
Hunter geeft Demi het advies om een rebound te nemen en ze vraagt of hij zichzelf vrijwillig voorstelt. Hunter wil wel, maar hij mag zijn team niet in de steek laten, al helemaal niet omdat hij aanvoerder is.
Demi laat het er niet zo makkelijk bij zitten en zal ervoor zorgen dat Hunter toegeeft en seks met haar zal hebben.

Mening!
Jongens dit is me toch weer een boek, echt ik droom helemaal weg en wou dat ik ook op Briar zat, dan had ik ook even een ijshockeyer aan de haak kunnen slaan.
Oke genoeg gezwijmel, is dit mijn favoriete boek uit de reeks? Dat weet ik nog niet misschien verdiend deze wel een mooie 3e plaats.
Door de vorige boeken had ik zo ander beeld van Hunter gekregen, veel mee fuckboy, misschien hetzelfde als Dean, maar daar kan ik Hunter zeker niet mee willen vergelijken, het is een goede jongen.
Dit boek heeft mij vooral aan het lachen gemaakt en niet perse aan het huilen, wat de andere boeken soms wel bij mij los maakte.
Ik denk dat mijn favoriete scene toch wel die in de cel was, wat heb ik toen gelachen. Ook vind ik dat Coach Jensen soms een grotere rol mag, want die vent is geniaal.

Heb jij dit boek ook gelezen? Geef gerust jouw mening in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: