De Royals: Verraad

Hi bookworms,

Wat leuk dat je mijn blog hebt aangeklikt. In deze post lees je mijn review van het boek ‘De Royals: Verraad’ geschreven door Erin Watt. Veel lees plezier!

Disclaimer: Heb je deel 1 niet gelezen lees dan niet verder, dan komen er misschien spoilers!

Verhaal!
Ella is vertrokken nadat ze Reed heeft betrapt met Brooke, de vriendin van zijn vader. Reed is overstuur, hij was verstijft toen Ella de kamer binnen kwam en na wat Brooke hem vertelde wist hij het helemaal niet meer. Hij gaat opzoek naar Ella maar weet niet waar hij moet beginnen.
Na lang zoeken vindt de detective van Callum Royal Ella en brengt haar naar huis. Maar daar is ze niet al te blij mee, ze doet er dan ook alles aan om Reed uit de weg te gaan. De leugenaar. Hoe vaak Reed zijn excuses ook aan bied Ella wil er niks van horen. Kan ze hem ooit vertrouwen?
Ondertussen komen er steeds meer geheimen naar voren, wat heeft de familie Royal nog meer voor Ella in petto?

Mening!
Jongens wat is dit weer een spannend kut eind, toen wilde ik deel 3 gaan kopen in de boekwinkel in mijn buurt en die hadden ze niet, mag ik even janken… word het toch maar bestellen!
Goed, bij ieder hoofdstuk denk ik wat komt er nu? Wat hebben ze nu weer gedaan waar niemand van weet? Een boek voor geheimen en verrassingen, ik hou er van!
Ik wil trouwens ook echt vrienden worden met Easton, lijkt mij echt heerlijk om hem als vriend te hebben ik zou alleen maar lachen.
Het humor in dit boek is echt heerlijk, een beetje mijn humor.
Maar het einde verraste mij nog het meest, ik dacht alleen maar ‘huh WTF hoe dan.’ schreeuwde het bijna uit van frustratie.
Ik zou zeggen, allemaal dit boek lezen, al denk ik dat de meeste van jullie het al gedaan hebben en dat ik een beetje achter loop.

Heb jij de serie gelezen? Laat gerust jouw mening achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: