Donker water

Hey!

Welkom op mijn blog. In deze post lezen jullie mijn review over het boek ‘Donker water’ geschreven door Robert Bryndza. Veel lees plezier!

Verhaal!
Tijdens een zoektocht naar drugs op de grond van de groeve vinden ze niet alleen wat ze zochten, maar ook het stoffelijk overschot van wel een heel jong persoon. Na onderzoek komen ze erachter dat het gaat om het lichaam van Jessica Collins die twintig jaar geleden verdwenen is en nooit is terug gevonden. Niemand weet wat er gebeurd is, of toch wel? Er moet iemand zijn geweest die Jessica voor het laatst heeft gezien. Erika die eigenlijk bij de narcoticabrigade zit wil de zaak onderzoeken. Erika duikt in het verleden en gaat er alles aan doen om op te lossen, wat er twintig jaar geleden is gebeurd met Jessica.

Mening!
Dit is het derde deel van de Erika Foster serie. Opeens zat Erica bij een ander team, dat had ik even gemist. Misschien dat het in deel 2 is vermeld en heb ik het niet mee gekregen maar goed. Daardoor waren Moss en Peterson eerste niet in beeld. Maar gelukkig mochten zij toch helpen bij het onderzoek.
Wat ik wel een beetje irritant vind aan deze boeken is dat Erika zelf altijd gevaar loopt, dat de daders ook achter haar aan gaan. Dat is wel iets waar ik aan moet wennen.
Maar ik zal even afsluiten met iets positiefs, je lees in deze boeken ook van uit de dader, dat is wel leuk, ook al weet ik soms nog niet wie het is maar geeft wel weer een ander licht op de zaak.
Het was wel een spannend verhaal, op een gegeven moment wist ik wel wie de dader was maar hoe het precies zat verraste mij wel.
Ook al irriteer ik mij soms aan Erika, het is toch een heerlijk boek en kan niet wachten om het volgende deel te gaan bestellen!

Heb jij dit boek ook gelezen? Reageer jou mening in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: