Kom naar huis

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. In deze post lees je mijn review van het boek ‘Kom naar huis’ geschreven door Emma Anna. Veel lees plezier!

Verhaal!
Hannah Mackenzie heeft een sollicitatie bij haar droombaan, één van de grootse uitgevers van het land. Maar wanneer ze het kantoor van de eigenaar open doet, krijgt ze een knal rood gezicht. Deze man herkent ze maar al te goed, alleen heeft ze niet echt een goede indruk op hem gemaakt de vorige keer. Tegenover staat Luc Wennam, de man die ze eerder niet had herkent.
Hannah komt uit een gewelddadige relatie, ze wil dan ook voorlopig geen relatie. Of kan voorlopig geen relatie. Haar ex heeft haar zo geruïneerd, niet alleen van binnen maar ook van buiten. Maar kan Luc daar verandering in brengen.
Ook de relatie van Luc is zojuist overgegaan, zijn vriendin, beter gezegd verloofde, heeft hij met een ander in bed aangetroffen en dat was niet de eerste keer. Hij wil bij haar weg en wijst haar de deur. Alleen geeft zijn ex niet op.
Gaat het lukken om een relatie te beginnen als er nog te veel spoken uit het verleden ronddwalen in hun leven?

Mening!
Dit boek stond al een tijdje op mijn lijstje om te lezen, dus ik was er dan ook zeker nieuwsgierig naar. Het boek heeft mij zeker niet teleurgesteld. Wel had het van mij iets spannender mogen geschreven worden, maar dat is misschien ook iets persoonlijks. Ik kan in ieder geval niet wachten om het volgende deel te gaan lezen!
Het boek is zeker een aanrader en je krijgt gewoon gevoelens voor de personages, dan vind ik een boek altijd geslaagd, wanneer je mee gaat leven met de personages.

Heb jij dit boek ook gelezen? Laat gerust jouw mening achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: