Goud & Lavijn

Hi!

Welkom op mijn blog. Vandaag een review over het boek ‘Goud & Lavijn’ geschreven door Kim Bonefaas. Veel lees plezier.

Verhaal!
Wanneer verpleegkundige Melle Lavijn voor de grap een DM op insta stuurt naar superster Midas, ook wel bekend als Golden Boy, gaat ze ervan uit niks van hem te horen. Maar dan opeens stuurt hij een berichtje terug.
Ze merken dat ze fijn met elkaar kunnen praten, alleen wanneer de media erachter komt is het leven niet meer zo makkelijk als het ooit was. Ze moet ook gaan vrezen voor haar leven.

Mening!
Toen ik dit verhaal las, dacht ik alleen maar aan mijn eigen fanfictions die ik ooit heb geschreven over B-Brave. Alleen is dit boek een stuk professioneler. Maar eerlijk is eerlijk, wanneer je fan van iemand bent is dit toch een droom die uit zou komen. Vind ik wel in ieder geval.
Dit was echt een heerlijk boek om even bij weg te dromen. Het was niet een oppervlakkig liefdes verhaal maar er zaten ook zeker diepgaande verhaallijnen in, dat vind ik altijd wel fijn om te lezen, dat het niet alleen maar over het liefdes leven van de hoofdpersonages.
Het einde was wel een beetje een open eind, wat ik eigenlijk wel leuk vind, ook al frustreert het dat je niet weet hoe het afloopt. Maar een happy end is ook niet altijd alles.

Heb jij dit boek ook gelezen? Laat je reactie dan achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: