Mary John

Hi Bookworms,

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een review van het boek ‘Mary John’ geschreven door Ana Pessoa. Veel lees plezier!

Verhaal!
Mary John verhuist en schrijft vanuit daar een lange brief naar haar jeugd liefde Julió. Ze beschrijft hun kindertijd in de brief, van het moment dat zij elkaar leerde kennen tot het moment dat ze zo goed als uit elkaar gegroeid zijn. Je wordt mee genomen door het leven van Mary John.

Mening!
Ik vond dit een interessant verhaal. Toen ik de cover zag dacht ik, dit is niet een boek voor mij, maar toen ik begon met lezen zat ik wel direct in het verhaal. Ik vind het wel knap dat je een brief van 200 bladzijdes kan schrijven. Naast verhalen zaten er ook tekeningen in waardoor je ook een beeld kreeg bij het verhaal.
Als ik dan iets moet zeggen wat ik niet echt prettig vond was het dat er niet echt een chronologische volgorde stond. En ik zou graag een antwoord van Julio gezien. Als ik het had geschreven had ik briefverkeer geschreven. Maar het is niet mijn verhaal!
Ik wil zeker het boek aanraden, het is een mooi verhaal over vriendschap en verliefdheid door de jaren heen.

Hebben jullie dit boek gelezen? Laat je mening achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: