Zij die zwijgt

Hi bookworms,

Wat leuk dat je mijn blog hebt aangeklikt. In deze post lees je mijn mening over het boek ‘Zij die zwijgt’ geschreven door Samantha Stroombergen. Veel lees plezier!

Verhaal!
Na een avond in de kroeg loopt Hanna met een vriendin terug naar huis, daar vinden zij een vrouw met een grote hoofdwond. Ze wordt naar het ziekenhuis gebracht maar brengt geen woord uit. Ze zwijgt. Leon Coeur, rechercheur van Leiden, word eerst op de zaak gezet, maar wordt eraf gehaald. Wanneer er een bekende youtuber dood in haar huis gevonden wordt, worden Leon en zijn nichtje Hanna op de zaak gezet. Maar is er een link tussen de verwarde vrouw en deze zaak?

Mening!
Dit was mij weer een spannend boek, een nieuw verhaal en weer een nieuwe zaak. Er zaten weer plottwisten in en je gaat echt door een rollercoaster. Ik vind de boeken echt makkelijk lezen, niet al te moeilijke woorden en omdat het zo spannend is ga ik er ook echt snel doorheen. Ik kan niet wachten tot het volgende boek van Samantha Stroombergen uitkomt. Hopen dat dat weer zo spannend boek wordt al dit boek en ‘de witte kamer’.

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: