De royals: verleiding

Hi!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. In deze post lees je mijn mening over het eerste deel van de Royals serie, geschreven door Erin Watt. Veel lees plezier!

Verhaal!
Ella die altijd alleen met haar moeder heeft geleefd en niks van haar vader weet, behalve zijn naam en beroep, werkt in een stripclub, dit omdat ze anders niet rondkomt. Wanneer meneer Royal haar leven binnenkomt wandelen veranderd alles. Hij neemt haar in huis, maar niet iedereen in het huis is daar nu zo blij mee. De Royals telt namelijk 5 zonen en geen van hen vertrouwt Ella. Ze doen er dan ook alles aan om haar het leven zo moeilijk mogelijk te maken.

Mening!
Dit boek stond al een langere tijd op mijn TBR, en ik heb misschien een beetje spijt dat ik er nooit eerder aan ben begonnen. Dit boek heeft mij helemaal in hun leven gesleurd. Heb dit boek ook gewoon in twee dagen uitgelezen want het stopte iedere keer en dacht oh nee ik moet door lezen.
De gebroeders Royal heb ik geen moment vertrouwt. Ik vroeg mij iedere keer af, meent hij dit? Of is dit weer een leugen. Het boek eindigde zo dat ik gelijk het volgende deel heb besteld, die moet ik wel nog lezen, ik wil het ook weer niet zo snel uitlezen. Maar ik kan niet wachten hoe dit verhaal afloopt.

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: