Het Geheim

Hi!

Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe review, in deze post lezen jullie mijn mening over het boek “het geheim’ geschreven door Elle Kennedy. Veel lees plezier!

Verhaal!
Brenna Jensen, dochter van coach Jensen van het IJshockey team van Briar. Een stoere meid maar wel met een verleden. Een drugsverslaafde ex die haar niet met rust kan laten en nu begint ze ook nog gevoelens voor de rivaal te krijgen. Wanneer ze een stage zo graag wil dat ze er een kleine leugen uitgooit en de hulp van de rivaal in kwestie, Jake Connelley, nodig heeft is ze als de dood dat haar vader erachter komt, want die gaat dit nooit goedkeuren. Maar wat is het probleem, ze kunnen toch wel in het geheim afspreken?

Mening!
De boeken van Elle Kennedy zijn stuk voor stuk heerlijke boeken. Ook dit boek heb ik weer gelezen met een lach en een traan. Maar als ik terug kijk, vind ik dit wel een minste verhaal. Hier heb ik niet zo genoten van de personages als van de voorgaande boeken. Dat was jammer, maar ja ken kan niet iedereen leuk vinden.
Het was een mooi verhaal, waar haat en liefde dichtbij elkaar ligt. En ik kan niet de enige zijn die stuk heeft gelegen om de stukjes waar het over Rupi en Hollis gaat, die twee moeten een eigen verhaal krijgen! Het volgende deel staat in mijn boekenkast dus die ga ik er binnenkort maar eens uitpakken!

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: