Verzwegen

Hi bookworms,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. In dit bericht lees je mijn mening over het boek ‘Verzwegen’ van Karin Slaughter. Veel lees plezier.

Verhaal!
Wanneer er een jonge student in de vroege ochtend gaat hardlopen houdt ze in haar achterhoofd dat er niks kan gebeuren. Maar toch komt ze nooit meer levend terug. Inmiddels zit de dader al een aantal jaar in de gevangenis, maar wanneer er een andere zaak op precies dezelfde manier plaatsvind, besluit het GBI de zaak opnieuw te openen en komen achter verschrikkelijke ontdekkingen.

Mening!
Dit is het laatste deel van de Will Trent serie, inmiddels komt er in juni een nieuwe uit, misschien dat die al uit is, op dit moment is het eind maart dat ik het schrijf.
Maar we hebben een kleine terug stap gedaan naar Grant County toen Jeffrey Tolliver daar commissaris was. Dat vond ik een leuk en verrassend element. Zo kwamen we ook weer iets meer te weten over de scheiding van Jeffrey en Sara.
Dit was dan ook weer een reten spannend verhaal, in het begin vond ik het wat verwarrend in welke tijd we nu leefde en welke zaak er was. Maar al snel werd dat duidelijk.
Ik heb tot het einde op de verkeerde dader gezeten, maar als het dan uitgelegd wordt is het allemaal weer zo logisch. Normaal vind ik de boeken van Karin Slaughter langdradig, dat had ik bij dit boek niet, misschien omdat we meer verhalen vanuit de slachtoffers horen en dat iedereen een andere dader voor ogen had..
Het is zeker een boek die ik aanraad. Ik kan ook niet wachten tot het volgende deel uit is!

Dikke kus,

Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: