Het duistere meer

Hi!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. In dit bericht lezen jullie mijn mening over het boek ‘Het duistere meer’ van Sarah Bailey Veel lees plezier.

Verhaal!
In het Australische Smithson word er vroeg in de ochtend een lijk in het meer gevonden. Al snel is bekend dat het om Rosalind Ryan gaat, een beeldschone jonge lerares.
Gemma Woodstock wordt op de zaak geplaatst, en Gemma kent Rosalind nog van vroeger van school.
Alleen heeft Gemma wel geheimen en komt de zaak misschien wel erg te dichtbij. Is het dan nog wel verantwoord om op de zaak te zitten?

Mening!
Het was zeker een leuk en interessant boek, maar naar mijn mening wel wat langdradig en ik vond Gemma echt ontzettend irritant.
Het is een naar personage, ik kan het niet goed uitleggen.

Het verhaal op zichzelf was wel interessant, je las ook gedeeltes over de schooltijd van Gemma en Rosalind, daardoor kom je steeds dichter bij de onthulling van de dader. Eerst verdenk je wel allemaal andere mensen, maar als je steeds meer doorleest kan je achter de dader komen.
Dit is wel één van de eerste boeken dat ik dat heb, vaak denk ik alleen maar WTF. Maar goed, misschien ligt dat meer aan mij dan aan de boeken.

Raad ik het boek aan? Niet echt. Ga ik het volgende deel in de serie kopen? Denk het niet, het ligt namelijk niet aan het verhaal maar echt aan het personage dat ligt mij gewoon niet.

Heb jij dit boek ook gelezen? Dan hoor ik graag jouw mening! Laat die gerust achter in de reacties.

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: