De Jacht

Hi!

Wat leuk dat je mijn blog hebt aangeklikt. In deze post een review over het boek ‘De Jacht’ van Elle Kennedy. Veel lees plezier!

Verhaal!

Summer Di Laurentis is van Brown gestuurd en gaat naar Briar waar haar broer Dean heeft gestudeerd. Alleen heeft ze moeite met woonruimte vinden. Haar broer regelt wat bij oud team genoten die nu in zijn oude studentenhuis wonen. Summer mag daar intrekken. Ze woont nu samen met 3 ijshockeyers, alleen 1 gaat niet uit haar hoofd. Colin Fitzgerald. Al sinds de eerste keer dat ze elkaar ontmoeten is Summer ondersteboven van hem, maar geldt dat andersom ook?

Mening!

Ik ben verliefd op Colin, ja dit zeg ik na elk boek van Elle Kennedy. En ik wil nu zeggen, ‘maar bij Colin is het anders ‘ Nee want dan kan ik niet meer terug als ik ‘Het geheim’ of ‘Het spel’ lees.

Ik vind de personages zo leuk en enthousiast geschreven. Ik wil gewoon vriendinnen worden met Summer. Dit is wel het eerste deel waar ik dat echt bij heb.

Ja wat kan ik nog meer zeggen? Ik ben elke keer weer enthousiast als ik een boek van Elle Kennedy lees en dat is na dit boek ook niet veranderd. Ik heb af en toe een traantje gelaten maar ik heb meer gelachen.

Ik wil iedereen, al denk ik dat iedereen dit al gedaan heeft, deze boeken echt aanraden. Want het is zeker de moeite van het lezen waard!

Dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan, laat het gerust weten in de reacties.

Dikke kus,

Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: