Enkeltje Ierland

Hi bookworms!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik een review over het boek ‘Enkeltje Ierland’ geschreven door Charlotte de Monchy. Veel lees plezier!

Verhaal!

Lisa laat het bruisende leven in Amsterdam achter om dierenarts te zijn in een kleine boerendorp in Ierland, Brentwood. Daar heeft ze het naar haar zin en heeft de baan die ze altijd had willen hebben. Alleen twijfelt ze of ze haar liefde van haar leven zal vinden tussen de oude boeren. Maar misschien is hij wel heel dichtbij.

Kathy keert terug naar Brentwood, na de scheiding van haar man. De reden dat ze Brentwood ooit ontvlucht is, was vanwege de liefde, een jongen die haar hart heeft gebroken. En ze doet er dan ook alles aan om hem bij haar terug keer in Brentwood niet onder ogen te komen. Maar in een klein dorp gaat dat niet altijd zo makkelijk.

William keert na de dood van zijn ouders ook terug in Brentwood. Hij woont in het landhuis van zijn ouders die hij geërft heeft. Alleen krijgt hij de rest van de erfenis pas als hij het wilde leven heeft achter gelaten, dat betekent dat hij moet gaan trouwen met een geschikte vrouw. Maar is die wel in Brentwood? Tot hij de Nederlandse dierenarts Lisa leert kennen. Die is wel een geschikt iemand om dit toneelstukje te spelen.

Mening!

Het was weer een heerlijk verhaal, dit keer niet in een tropisch land, maar zeker niet minder leuk om te lezen. Wat ik jammer vond is dat we niet vanuit William lezen. Dat gebeurd in geen 1 boek van Charlotte de Monchy, maar omdat William, laten we het in Lisa haar woorden zeggen “een kapstok” is. En we niet echt hoogte van hem krijgen, zou ik het wel leuk hebben gevonden om vanuit hem een aantal bladzijdes te lezen.

Ook hadden er meer hoofdstukken over Kathy mogen zijn, want dat was gewoon heel weinig. Het had ook weg gelaten kunnen worden voelde het een beetje.

Maar zoals altijd ging ik er als een trein door, dat heb ik altijd met de boeken van Charlotte de Monchy. Dus ik moet nog haar eerste boek ‘Zes maanden zonder’ lezen en in mei geloof ik komt haar nieuwe boek ook weer uit. Dus ik ben blij!

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten en in de reacties!

Dikke kus,

Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: