Before

Hi!

Welkom bij mijn blog, vandaag heb ik een review over het boek ‘Before’ geschreven door Anna Todd. Veel lees plezier!

Verhaal!
Dit boek is het ‘after’ verhaal, maar dan dan vanuit Hardin. Hoe hij Tessa leert kennen en vanaf welk moment hij er achter komt wat zijn gevoelens voor Tessa betekenen. Maar ook hoe zijn demonen hem achtervolgen en hoe hij niet weet om te gaan met zijn gevoelens voor Tessa.
Wil je het verhaal lezen? Klik dan hier om mijn review over after te lezen.

Mening!
Dit boek heeft mij echt teleurgesteld. Het begon goed met een beetje achtergrond van de bijrollen die door het boek bekend worden. Maar later las je eigenlijk ‘After: hier begint alles’ in het snel. Maar ik ben nu niet meer informatie over te weten gekomen.
Misschien had ik er ook andere verwachtingen van dit boek, ik had gehoopt dat het meer achtergrond over het verleden van Hardin zou geven, over wat er allemaal is gebeurd in London bijvoorbeeld.
Ik kan nog wel meer vertellen maar ik wil ook niet te veel prijs geven mocht je de gehele serie niet hebben gelezen.
Voor mij was dit gewoon niet een toevoeging aan het verhaal. Ik vind het gewoon echt jammer dat ik er zo gevoel van heb gekregen want ik vind de rest van de serie echt super en ik kan niet wachten tot de volgende film in de bioscoop draait.

Heb jij dit boek ook gelezen? En heb jij een andere mening? Laat het dan gerust weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: