Het Doel

Hi!

Welkom bij weer een nieuwe review. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek ‘Het Doel’ geschreven door Elle Kennedy. Veel lees plezier!

Verhaal!
Sabrina James heeft sinds kleins af aan haar leven uit gestippeld. Eerst 4 jaar aan Briar, dan 3 jaar rechten aan Harvard en dan bij het grootste advocaten kantoor werken. In dit plan komen jongens niet voor, of beter gezegt geen relatie, wat seks hier en daar voor de ontspanning is niet verkeerd. Maar daar is John Tucker, een ijshockeyer, nu heeft Sabrina niks met ijshockeyers, of nou ja niks met Dean Di Laurentis. Maar Tucker is geen Dean.
Ook Tucker heeft zijn leven uitgestippeld, 4 jaar bedrijfskunde aan Briar en dan terug naar Dallas om een eigen bedrijf te starten. Maar dan komt Sabrina James om de hoek kijken.
Tucker is een man van alles of niets en het liefst schuift die een ring aan de hand van Sabrina, maar Sabrina ziet nog steeds geen relatie voor zich, ze kan dit niet in haar planning gebruiken.
Tot er iets gebeurd waardoor ze aan elkaar verbonden zullen blijven.

Mening!
Mag ik huilen dat dit het laatste deel van de ‘Off-campus’ serie is? Nu weet ik dat er een spin off serie ‘Briar U’ is. Maar daar hebben we geen, Garret, Logan, Dean of Tucker :(. Ja ik ga alleen de mannen missen. Want god, wat zijn die perfect!
Oke genoeg gefangirld. Wat kan ik zeggen van dit boek, ik denk dat dit boek, samen met ‘De fout’ mijn favoriet is van de serie. En Tucker is het beste van het beste!
Het boek heeft mij van het begin tot het eind diep meegenomen in het leven van Tucker en Sabrina en wat heb ik op sommige momenten te doen met ze.
Op sommige momenten irriteerde ik me wel aan Sabrina, maar goed zo is karakter nou eenmaal, dus die kan je moeilijk opeens anders gaan schrijven.
Dit liefdes verhaal liep een beetje te gelijk met het verhaal van Dean en Allie, dus sommige scénes kwamen weer terug, dat vond ik wel leuk.
Maar goed, het is een boek vol humor, net als de andere boeken uit de serie. Bij sommige hoofdstukken is er ook een traantje gevallen.
GA ALLEMAAL DIE BOEKEN LEZEN! ( al denk ik dat veel van jullie deze al gelezen hebben haha!)
Ik ga maar snel aan het eerste boek van ‘Briar u’ beginnen.

Heb jij de serie ook gelezen? Wat was jouw favoriete deel? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: