Elle & Darcy

Hi Booksworms!

Wat leuk dat je mijn blog hebt aangeklikt. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek ‘Elle & Darcy’ geschreven door Alexandria Bellefleur. Veel lees plezier!

Verhaal!
Brendon is de broer van Dracy en werkt samen met Elle. Als hij hoort dat Elle net als zijn zus op vrouwen valt, lijkt het hem een top idee om die twee op date te sturen. Er zijn alleen geen 2 vrouwen die zo verschillend zijn dan Elle en Darcy. Eigenlijk weten zij zeker dat ze elkaar niet nog een keer hoeven te zien.
Toch zegt Darcy tegen Brendon dat ze meer van Elle wil weten om van zijn date gezeur af te zijn. Dus besluiten de vrouwen om een nep relatie aan te gaan voor de feestdagen. Maar tot welk niveau is het een nep relatie? Want waarom afspreken als Brendon er niet bij is?

Mening!
Wat is dit een heerlijk weg droom boek. Na de twee zware boeken van hiervoor was ik toe aan een wat luchtiger boek. Dat heb ik zeker gevonden in dit boek. Het is een mooi liefdes verhaal tussen twee vrouwen die allebei heel anders in het leven staan en daarom juist perfect bij elkaar passen.
Naast het verhaal ben ik ook meer over astronomie te weten gekomen. Het is wel grappig tijdens dat ik dit boek las, luisterde ik in de auto de ‘Zelfhulpboekclub’ van Jasper en Stijn. (Ik las niet in de auto en luisterde de podcast.) Daar deden ze het boek ‘Astronomie voor beginners’ en kwamen sommige termen terug. Dat vond ik wel er toevallig.
In sommige hoofdstukken las je ook een soort horoscopen van de sterrenbeelden. Dat vond ik een leuke toevoeging, want je ging echt na denken ‘klopt dit bij mij?’
Een super leuk en luchtig boek. Zeker een aanrader om te lezen!

Heb jij dit boek ook gelezen? Laat het weten in de reacties en geef gerust jouw mening.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: