De dagen samen

Hi bookworms!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog en welkom! In dit blog bericht ga je een review lezen over het boek ‘De dagen samen’ van Marco van Houwelingen. Veel lees plezier.

Verhaal!
Duncan en Regi zijn tweeling, vader een Egyptenaar en moeder gewoon Nederlands. Dat heeft in hun jeugd veel onplezierige momenten meegemaakt en toen hun vader overleed, leek het of hun ook gescheiden werden.
Duncan is een bekende DJ en Regi een schrijver, al komt zijn inspiratie bijna nooit.
Op een dag vraagt Duncan aan Regi om mee te gaan naar Amerika. Regi vind dat raar, waarom perse hij? Duncan kan zo veel vrienden vragen mee te gaan. Toch zegt hij met tegen zin ja. De eerste dagen in Amerika zijn een ramp, Duncan probeert de stiltes op te vullen met onnozele praatjes en Regi voelt zich daardoor alleen maar meer ongemakkelijk.
Al snel komt Regi erachter dat Duncan hem met een reden heeft meegevraagd. Duncan wil iets belangrijks vragen aan Regi.

Mening!
Ik was net klaar met mijn vorige boek en die avond ging ik het eerste hoofdstuk uit dit boek lezen. Normaal heeft het namelijk geen zin om door te lezen, want echt in het verhaal kom ik bijna nooit. Maar toen ik hier het eerste hoofdstuk begon te lezen, wilde ik heel graag ook het volgende hoofdstuk lezen, ik werd als het ware in het verhaal gezogen.
Het is een mooi boek over een 1 eiïge tweeling maar beide zo verschillend maar elkaar wel nodig hebbende.
Sommige dingen in het boek waren wel wat verwarrend, toen volgde ik het niet helemaal. Zoals dat ze in 1 hoofdstuk van het heden naar het verleden gaan en dan ook zo weer terug, dat vind ik altijd een beetje verwarrend lezen.
Al met al vind ik het een mooi boek met diepgang, ups en downs en een goed verhaallijn. Het is wel een zwaar boek en je leest het niet zomaar weg, dat vind ik soms tussen de feelgoods goed te doen om te lezen.

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan, laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: