De kleine theewinkel in Tokio

Hoi!

Wat leuk dat je deze review hebt aangeklikt, een review van het boek ‘De kleine theewinkel in Tokio’ geschreven door Julie Caplin. Veel lees plezier!

Verhaal!
Fiona heeft een fotoreis gewonnen naar Tokio. Een stad waar ze al heel lang heen wil. Fiona heeft een blog en maakt veel foto’s. De prijs was een reis naar Japan met een bekende Japanse fotograaf, Yutaki Araki. Echter op het vliegveld wordt ze opgehaald door Gabe Burnett, haar docent van 10 jaar geleden, waar ze niet alleen mee gepraat heeft. Gelukkig herkent hij haar niet, dus doet Fiona ook maar alsof ze stom is en kent hem ook niet.
Alleen is Gabe niet meer de charmante man die hij 10 jaar geleden was. Hij is somber en chagrijnig, want zijn hart is gebroken door zijn muze Yumi.

Mening!
Ik moest even in het verhaal komen, kan ook komen door dat het vorige boek zoveel vragen op riep. Maar toen ik er eenmaal in zat vond ik het een heerlijk verhaal om te lezen. De relatie tussen Gabe en Fiona ging erg moeizaam en van het één op het andere moment was het allemaal koek en ei, dat was een overgang waar ik even aan moest wennen, dat had van mij wel iets langzamer mogen opbouwen.
Meer verhaal vanuit Gabe had ik wel leuk gevonden, misschien ook vanuit de tijd met Yumi.
Met een moeizaam begin en een vlug eind vond ik het een leuk boek, ook voelde het even alsof ik zelf in Japan was, en dan bij zo liefdevolle familie als die van Hakura, wie wil dat nou niet? Het was dus een mooie gedetailleerde beschrijving, dat vind ik knap!
Heerlijk boek om lekker mee weg te dromen.

Het boek ook gelezen? Laat jouw mening achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: