Liefde van A tot Z

Hi!

Welkom bij weer een nieuwe review. Vandaag een review van het boek ‘liefde van A tot Z’ geschreven door S.K. Ali. Veel lees plezier!

Verhaal!
Wanneer Zayneb geschorst wordt van school, door een aanvaring met haar racistische leraar, en vervroegd naar aan tante in Doha wordt gestuurd krijgt ze een andere kijk op het leven. Hier let niemand op haar hoofddoek, maar helemaal geaccepteerd wordt ze nog steeds niet. Dat maakt haar boos, maar ging ze niet naar Doha om zich te gedragen?
Adam heeft de diagnose MS gekregen, dezelfde ziekte waar zijn moeder een aantal jaar aan is overleden. Hoe gaat hij dit aan zijn vader vertellen? Dit kan zijn vader helemaal niet aan.
Ook Adam gaat naar Doha, naar zijn familie om daar zijn voorjaarsvakantie te vieren. Op het vliegveld ziet hij een mooi meisje met een mooie blauwe hoofddoek en hij is op slag verliefd. Maar is da verstandig met zijn diagnose?
Iets wat Adam en Zayneb verbind is het wonderen en rariteiten dagboek.

Mening!
Ik was erg benieuwd naar dit boek, ik zag hem al vaak op instagram dus dan ben ik altijd benieuwd. Wat ik vooral leuk vond is om het via een dagboek maar toch verhalend te lezen. Dit boek is een leerzaam boek met veel ups en downs. Je leeft met beide personages mee.
Die eerste aanval van Adam is zo goed beschreven dat je zelf ook in je lichaam gaat voelen, en de boosheid van Zayneb is op sommige momenten zo terecht.
Ik heb echt genoten van dit verhaal, en raad het iedereen aan om te gaan lezen!

Het boek ook gelezen? Wat was jou mening? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: