Omkijken naar morgen

Hi!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag een review over het boek ‘Omkijken naar morgen’ geschreven door Wendy Brokers. Veel lees plezier!

Verhaal!
Femke haar ouders hebben, toen Femke nog klein was, een camping omgezet in Frankrijk. Femke moest in Nederland blijven en bij haar oom en tante gaan wonen. Maar zodra ze klaar is met de middelbare school vlucht zij naar Frankrijk. Want er is het één en ander gebeurd waardoor ze niet meer in Nederland wil zijn.
Sinds dien leeft ze op haar automatische piloot en gaat maar door. Tot er op haar werk een ongeval gebeurd wat voor Femke heeft doen besluiten dat het niet helemaal meer goed met haar gaat. Haar dokter zegt dat een burn out heeft en raad haar aan terug naar Nederland te gaan. Waar alles weer terug komt maar waar ze ook nieuwe inzichten krijgt.

Mening!
Ik vond het in het begin een beetje een saai verhaal. Maar dat draaide ik al vrij snel bij, en werd het verhaal beter. Er zat veel diepgang in en toch was het makkelijk te begrijpen. Er zit een mooi contrast in het heden en het verleden. Bij sommige boeken word dat verwarrend.
Wel vond ik sommige scènes niet echt logisch in dit verhaal, maar later begreep ik dat er meer boeken waren met personen die ook in dit boek voorkwamen en dat waren de delen hiervoor. Misschien als ik die lees dat ik die ga snappen. Maar op dit moment denk ik, wat had dit voor meerwaarde. Had van mij niet gehoeven zeg maar.
Dit is zeker een aanrader om te lezen, je moet er even doorheen komen.

Ook gelezen? Laat jou mening gerust achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: