Twaalf dagen voor kerst

Hi bookworms,

Wat leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag heb ik weer nieuwe blog post. Dit maal over het boek ‘Twaalf dagen voor kerst’ geschreven door Jenny Bayliss. Veel lees plezier.

Verhaal!
Kate is nu al een paar kerst dagen alleen. Haar beste vriendin ziet dat niet zitten en werkt samen met een nieuw datingsprogramma. Twaalf dates voor kerst om met de de kerst niet alleen te hoeven zijn. Kate was een beetje nuchter erover en zag het niet zo zitten. Maar toch laat ze zich overhalen en gaat met een beetje tegenzin naar de dates. Niet elke date was zo leuk als ze verwacht en sommige gingen boven haar verwachting uit.
Maar kan je kiezen als je 12 dates hebt, wie neem je dan mee naar het kerstdiner?

Mening!
Is het een boek met een voorspelbaar eind? Ja dat is het. Vind ik dat erg? Nee, bij dit boek had ik dat niet echt. Soms denk je halverwege, oh het gaat zo aflopen wat een kut verhaal. Tenminste dat heb ik soms haha. Bij dit boek had ik dat niet, dit is gewoon een heerlijk kerstboek, om in de stemming te komen. Wie weet mocht er zo iets in Nederland zijn, zou ik graag aan dit datingsprogramma mee doen, want ook ik ben elke kerst weer alleen. (Stiekem vind ik dat ook wel lekker)
Om lekker in de kerst sferen te komen en om lekker een boek te lezen zonder veel gedachte, dan is dit een heerlijk boek om te lezen en zeker aan te raden.

Heb jij dit boek ook gelezen? Dan ben ik benieuwd naar jou mening, laat die achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: