De stalker in de nacht

Hi bookworms!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog! Vandaag heb ik voor jullie een review van het boek ‘De stalker in de nacht’ geschreven door Robert Bryndza. Veel lees plezier!

Verhaal!
Op een dag word het levenloze lichaam van Gregory Munro gevonden in zijn bed, hij is naakt en heeft een zak over zijn hoofd. Maar was dit moord of zelfmoord. Als snel komen ze erachter dat het om een moord gaat, waarbij ze eerst denken aan homogeweld. Maar als het tweede slachtoffer Jack Hart een bekende presentator op precies dezelfde wijze wordt gevonden weten ze dat het om een moordenaar gaat. Inspecteur Erika Foster doet er alles aan om deze moordenaar te pakken.

Mening!
Oké een aantal blogs geleden zei ik dat ik het stom vond dat daders altijd in het einde bekend worden gemaakt. Dat neem ik bij deze geheel terug. Want nu was het vrij snel in het verhaal bekend gemaakt en wacht je gewoon tot ze de juiste dader hebben. Dat je zelf gaat bedenken hoe ze er allemaal achter hebben kunnen komen wie dit was.
Door dit werd het voor mij ook een beetje langdradig.
Het was wel leuk om door de ogen van de dader te lezen, alleen hadden ze van mij wel wat later de dader bekend mogen maken.
Het is wel echt een super spannend verhaal en als je denkt dat je alles gehad hebt komt er weer een plots dat je versteld staat.
Ik ben benieuwd naar de andere boeken van Robert Bryndza. Heb er zeker een nieuwe favoriete misdaadschrijver bij!

Dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan?
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: