Het einde

Hi!

Als eerste gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad en mooie wensen hebben gedaan voor 2021 en hopen dat we iets meer kunnen gaan doen dit jaar! En dat er vooral veel mooie boeken gelezen en uitgebracht zullen worden!

Welkom bij eer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie weer een review. Dit keer over het boek ‘Het einde’ geschreven door Elle Kennedy! Veel lees plezier.

Verhaal!
Allie heeft het net uitgemaakt met haar vriend Sean. Omdat Sean met haar wil praten wilt hij naar haar huis gaan. Maar Allie weet dat wanneer ze met hem gaat praten ze zich overgeeft en weer bij hem terug komt. Ze belt haar beste vriendin Hannah die een weekend weg is met haar vriend Garret. Die stellen voor dat ze naar het huis van Garret gaat. Want daar zijn nog twee jongens en die beschermen haar wel tegen Sean.
Dean de huisgenoot van Garret zit net in een verhitten trio al de bel gaat. Daar staat Allie, iets wat hij niet verwacht. Zijn hitsige avond wordt verstoord.
Dean wil graag zijn lading lossen en probeer Allie het bed in te praten. Hoe aantrekkelijk Allie Dean ook vind ze houdt het af. Het is net uit en wil niet gelijk met de eerste de beste het bed induiken. En dan al helemaal niet met Dean die als player bekend staat.
Maar na een paar drankjes gebeurd het dan toch.
De volgende dag wil Allie niks meer met Dean te maken hebben en dat is niet wat Dean gewend is. Maar Allie houdt vol dat het slechts eenmalig was. Maar Dean is niet van het opgeven.

Mening!
Jaa wat zal ik eens zeggen. Dat ik na dit boek nog meer verliefd ben geworden om de boeken van elle Kennedy? Want dat is zeker het geval. Na het verhaal van Garrent en Hannah en van Logan en Grace is dit verhaal van Allie en Dean wel één van mijn favoriete van de offcampus serie. Nog 1 deel te gaan.
Dit boek begon in het begin heel oppervlakkig. Ze hadden seks, kregen gevoelens en wisten niet hoe ze ermee om moeten gaan. Maar dan toch aan het eind kreeg het een soort wending waar door ik soms met tranen in mijn ogen en ook tranen die ook echt over mijn wang rolde het boek uitgelezen.
Dus het begin oppervlakkig en het einde toch wel wat meer diepgang. Dat is weer even wat anders dan de andere twee boeken. ‘De deal’ en ‘De fout’ waar zeker ook diepgang inzat maar dat was al een beetje aan het begin van het boek en hier kwam het echt aan het einde. Ik kan niet wachten tot ik het vierde en tevens laatste deel ‘het doel’ kan gaan lezen. Het einde verklapte al een beetje wat we daar kunnen verwachten dus ben heel benieuwd. Nog meer heerlijke ijshockeyers van Briar. Ik weet niet of ik dat aan kan!

Ook deze serie gelezen? Welk boek is jou favoriet?
Dikke Kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: