Twee kunnen een geheim bewaren, als er één dood is

Hi bookworms,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe review over het boek ‘twee kunnen een geheim bewaren, als er één dood is’ geschreven door Karen Mc Manus. Veel lees plezier!

Verhaal!
Ellery en haar tweeling broer moeten voor een paar maanden bij hun oma in Echo Ridge wonen. Een plek waar zij nog nooit geweest zijn en waar hun moeder niks over loslaat. Zal dat te maken hebben met hun moeder haar tweeling zus Sarah. Die verdween op hun home comingsfeest?
Maar ze komen erachter dat het stadje meer geheimen kent. Want vijf jaar geleden is Lacey, de home comingqueen van dat jaar vermoord aangetroffen in het plaatselijke pretpark. Waar ze nooit iemand voor hebben gepakt.
Wanneer de bedreigingen weer oplopen gaat Ellery, die een misdaad freak is, opzoek naar de dader. Ze doet dat niet alleen, maar samen met haar broer Ezra, vriendin Mia en vriend Malcolm, die het jongere broertje is van de hoofdverdachte in de zaak van Lacey. Want de vriendjes hebben het altijd gedaan. Of toch niet?

Mening!
Wat is dit een reten spannend boek. Een echte page turner want ik was tot op de laatste bladzijde nieuwsgierig wie het heeft gedaan en voor al waarom.
Het is een stad of dorp met veel, heel veel geheimen. Een beetje bij beetje leren we de geheimen van de inwoners kennen. Dat maakt het steeds spannender, als je denkt, nu gaan ze het onthullen, dan blijkt dat dus toch niet te zijn. En dan heb je een dader die je totaal niet aan had zien komen. (Of wel en ben ik gewoon niet zo slim)
Dit is nu het tweede boek dat ik van Karen Mc Manus lees en deze is ook beter dan het andere boek die ik las. ‘Een van ons liegt’ toevallig ook 1 van de eerste boeken waar ik een review over heb geschreven. Die je hier terug kan vinden.
Er staat nog een boek van haar op mijn verlang lijst en kan niet wachten tot ik die kan lezen, al ben ik bang dat die niet aan dit boek kan tippen.
Het is dus zeker een aanrader om te gaan lezen!

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij er van? Laat het mij weten in de reacties!
VROLIJK KERST FEEST!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: