The Boox unboxing #december

Hi bookworms,

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie de unboxing van de Boox box. Benieuwd wat er in zit? Lees dan verder!

Wat is the Boox?
The Boox in een abonnement waarbij je elke maand een boek in het door jou gekozen genre ontvangt. Je kan kiezen voor één boek (single boox) en dat is €25,99 per maand of twee boeken (double boox) dat is €41,99 per maand. Je kan voor één keer een boek bestellen, voor een kwartaal, een half jaar of een jaar.
Je kan kiezen uit de volgende genres, Roman, Feelgood, Thriller, Young Adult NL, Young Adult ENG, Kids en dan heb je nog een de mysterybox, dat inhoud dat het elke maand weer een verrassing welk genre je ontvangt.
Naast boeken ontvang je een leuke goodie en een boeklegger.

Welke Boox heb ik besteld?
Ik heb the Double Boox voor 3 maanden besteld met het genre Feelgood en Young adult. Ik heb voor het 3 maanden gedaan, zodat ik ook een beetje kan afwisselen in de genres.

The unBOOxing
Boeken
Elle & Darcy – Alexandria Bellefleur (Young adult)
Tijdens hun verschrikkelijke blind date komen Elle en Darcy erachter dat ze niets gemeen hebben, op één ding na: ze willen nooit meer met elkaar afspreken. Ze zijn te verschillend: Elle is een dromerige twitter-astrologe die op zoek is naar haar soulmate, Darcy is een no-nonsense actuaris die van regles en puctualiteit houdt. Maar het afscheid duurt niet lang. Darcy wordt gek van haar bemoeizuchtige broer Brendon – die ook nog eens Elles nieuwe zakenpartner is – en dus vertelt e hem dat de date perfect ging. Ze heeft Elle heel iets uit te leggen en dan doet Darcy haar een voorstel: tot oudjaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben. Zo houden ze tijdens de feestdagen hun opdringerige familie met relatievragen op afstand. In het nieuwe jaar hoeven ze niet meer met elkaar te maken te hebben. Prima plan, denken ze. Maar hoelang is het toneelstukje vol te houden.

Achter de horizon – Ciara Geraghty (Feelgood)
Terry en Iris zijn al heel lag hartsvriendinnen die alles met elkaar delen. Als Terry langs gaat om Iris’ achtenvijftigste verjaardag te vieren, maar haar huis volkomen verlaten aantreft, weet ze meteen dat er iet heel erg mis is. Iris staat met volle overgave midden in het leven maar omdat ze wel een ernistige chronische ziekte heeft, is Terry ban dat Iris misschien een radicale beslissing heeft genomen.
Dan krijgt ze een brief waaruit blijkt dat haar angstige vermoeden klopt: Iris is op weg naar Zwitserland, om daar in een kliniek voor levensbeëindiging een waardige dood tegemoet te zien. Terry reist haar achterna, samen met haar dementerende vader Eugene, die ze niet zomaar achter kan laten. Ze is vastbesloten haar vriendin op andere gedachten te brengen. Maar als ze Iris ingehaald heeft, blijkt die niet omgepraat te kunnen worden. Als ze besluiten de reis met zijn drieën voort te zetten, volgen zes emotionele dagen die eigenlijk de ergste van Terry’s leven zouden moeten zijn, maar tot de beste zullen gaan behoren.

Goodies
Je krijgt naast de boeken ook altijd leuke goodies. Deze maand zat er uiteraard een leuke boekenlegger van de maand december in. Maar ook heerlijke zeepjes (denk ik dat het zijn) in kerstvormpjes en een leuke kerstmuts die je kerstoutfit helemaal afmaakt.

Bestel jij wel een een boekbox dat je niet weet welke boeken er in zitten? Laat weten in de reacties waar je deze dan besteld!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: