Kerstmis in het duincafé

Hoi hoi,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek ‘kerstmis in het duincafé’ geschreven door Debbie Johnson. Veel lees plezier!

Verhaal!
Becca heeft haar hele leven al een hekel aan kerst. Maar 1 kerst heeft het wel echt voor haar verpest. Ze steekt het niet onder stoelen of banken dat ze kerst haat en dus weet haar familie het ook.
Haar zus Laura is in onlangs, na het overlijden van haar man, verhuist naar de kust van Engeland en werkt daar in het duincafé. Laura vraagt Becca om de december maand bij haar door te brengen. En Becca komt en bereid zich voor op warme chocomel, een paar duffe kerstfilms en de vreselijke kerstversiering. Maar het krijgt toch even een andere wending.

Mening!
Als eerste, is het een echt typische kerst boek zoals je verwacht nee. Het is meer een romantisch verhaal dat zich altijd had kunnen afspelen maar toevallig rond de kerst was met iemand die een vreselijke hekel heeft aan kerst. Dat kan en is goed. Het was een heel leuk verhaal en ik heb nog nooit iemand zo haatvol over kerst horen praten. Nu ben ik ook niet een groot kerst liefhebber, ik vind het gewoon gezellig, maar dat we het dit jaar niet vieren is niet een ramp voor mij. Een kerstdag in mijn kerst pyjama vind ik ook heerlijk.
Goed terug naar het boek. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar de andere delen van het Duincafé serie. Niet dat het echt een serie is, want je kan denk alle boeken ook prima los lezen. Alleen zal je personages gaan herkennen. Ik vond dat trouwens een mooi pluspunt. Dat je niet het boek leest en denkt ‘waar gaat dit over?’
Het is een prima boek om het in deze tijd van het jaar te lezen, met veel verassende elementen er in. Zeker een aanrader dus!

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vind jij ervan? En wat vind jij van Kerst? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus!
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: