Een glimp van jou

Hi bookworms,

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie nieuwe review van het boek ‘een glimp van jou’ geschreven door Holly Miller! Veel lees plezier!

Verhaal!
Joel draagt al heel lang een geheim met zich mee en hij kan het niet een plekje geven maar is ook bang om het tegen iemand te vertellen.
Callie werkt in een koffiezaak die van haar overleden beste vriendin is. Alleen wordt ze er niet gelukkig van.
Wanneer Callie en Joel elkaar ontmoeten springt de vlam direct over. Alleen durft Joel door zijn geheim niet een relatie aan te gaan. Want het kan nog eens fout aflopen.
Kan Joel zich erover heen zetten en lukt het Callie om voor Joel te vallen als hij zo geheimzinnig is?

Mening!
Persoonlijk vind ik het leuk dat het verhaal niet in een happy end eindigt. Spoil ik nu, niet echt. Want je weet het al ver van te voren.
Het is een nieuw soort verhaal en kan het dus niet echt vergelijken met een ander boek. Dat vind ik heerlijk, iets nieuws ontdekken.
Op een gegeven moment vond ik het te langdradig en ging het tegen lezen. Dat was een beetje op het einde, dat mocht van mij wel iets sneller gaan. Sommige hoofdstukken hadden niet echt nut in het verhaal.
Het is niet een boek dat ik snel aan iemand zal aanraden, het had voor mij niet de wauw factor, meer dat ik een beetje blij was dat het klaar was.
Waarom ik dan toch 3 sterren geef is, omdat het geen happy end heeft, een geheim dat ik niet zag aankomen en voor mij dan ook nieuw is en het begon heel sterk.

heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het mij weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: