Zoenoffer

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek ‘Zoenoffer’ geschreven door Karin Slaughter. Veel lees plezier!

Verhaal!
Het is een drukke avond bij Skatie’s, de rolschaatsbaan van Grant County. Maar op de parkeerplaats speelt iets heel anders af. Daar staat een jong meisje met een pistool gericht op een jongen. Ze herhaalt een aantal keer dat zij hem gaat vermoorden. Jeffrey Tolliver, commissaris van het plaatselijke politiebureau, is getuige van wat zich er allemaal afspeelt. Hij probeert het jonge meisje er van te weerhouden om te gaan schieten. Maar dan klinkt het schot. Alleen is dat niet van het meisje. Maar van Jeffrey zijn pistool. Het meisje is dood en Jeffrey heeft wat uit te leggen. Daarnaast komen ze er ooit nog achter waarom dit meisje de jongen dood wilde hebben. Wie heeft hier allemaal mee te maken?

Mening!
Dit vind ik echt tot nu toe het spannendste verhaal van de Grant County serie. Ik wilde maar lezen en lezen en kon niet stoppen tot ik erachter kwam wat er ging gebeuren.
Sommige bekentenissen heb ik echt met afschuw zitten lezen dat ik echt dacht. Hoe kan dit, hoe kan je dit doen. Ik wil niet teveel weggeven want anders is het niet meer zo spannend om te lezen.
Het is een goed geschreven verhaal met vee diepgang. Een echte turnpager om het maar te noemen.
Wat ik ook leuk vind is dat je een soort rode draad door de serie die het ok steeds spannender maakte. Zoals het verhaal van Lena die de dood van haar zus en haar eigen verkrachting moet verwerken maar niet weet hoe dat moet. Het liefdes leven van Sara en Jeffrey die zijn ups en downs kent.
Inmiddels ook het nieuwste boek van de Will Trent serie gekocht en kan niet wachten tot ik die ga lezen. Want mijn liefde voor Will en groter dan voor Jeffrey!

Heb jij dit boek gelezen, of ben je bezig met de serie? Wat vond jij er van of welk boek is jou favoriet uit de serie? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: