Vijftig tinten grijs

Hi bookworms!

Welkom bij een nieuwe blog. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek ‘Vijftig tinten grijs’ geschreven door E.L. James. Veel lees plezier!

Verhaal!
Kate had een interview staan met miljonair Christian Grey. Na al die het proberen is het eindelijk gelukt. Alleen is Kate ziek en dus heeft haar beste vriendin Anastasia zich opgeofferd om het interview met Christian af te leggen. Maar soms denkt Ana, had ik dat maar nooit gedaan. Na het interview krijgt Ana Christian niet meer uit haar hoofd. En dan kan je het toeval noemen, maar hij staat plotseling voor haar neus in bij haar werk.
Ana begint hem steeds leuker te vinden maar Christian blijft volhouden dat hij niet de geschikte man voor haar is. Ana is te nieuwsgierig en wil weten waarom. Christian laat zijn passie zien, wat Ana wel een beetje afschrikt maar ze wil het proberen, ze wil proberen om een seksuele relatie met deze man op te bouwen, al is het onder zijn regels.

Mening!
Ja ik denk dat bijna iedereen wel weet wat die passie van Christian is. Eerst heb ik de film gezien, dan hoor je veel meningen over dat het boek beter is en meer seks in zit. Dat ga ik dan ook zeker niet ontkennen. Er zit zeker meer seks in het boek. Maar ook meer diepgang, we krijgen een beter beeld van Christian, we komen erachter dat Christian ook een speelse kant heeft, een kant die niet echt goed naar voren komt in de film. Nu ga ik wel binnenkort de film kijken om te zien wat de verschillen zijn.
Wat ik knap vind aan het boek is, dat een hoofdstuk erotisch begint en vervolgens stromen de tranen over mijn wangen omdat ik het zo te doen heb met Ana. Voor mij is Ana zeker een sterke hoofdrol, ze geeft zich op sommige momenten over, maar krijgt er ook weer veel voor terug. Denk dat het bijna niet te leven is met iemand als Christian. Maar goed, ik hoef dan ook niet te leven met iemand als hij.
Ik kan niet wachten om deel twee te gaan lezen, deze ligt inmiddels op mijn boekenplank!

Heb jij dit boek ook gelezen? Laat jou mening gerust achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: