De chirurg

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een review van ‘De chirurg’ geschreven door Tess Gerritsen. Veel lees plezier!

Verhaal!
Op zomerse avonden glipt hij naar binnen, bindt je vast en snijd je baarmoeder eruit. Vervolgens snijd hij je keel door en neemt je baarmoeder mee als souvenir. Wanneer Rechercheur Moore in Boston weer een slachtoffer heeft in dezelfde staat legt hij een verband. Maar het is Rechercheur Rizzoli die het verband legt met zaken van 2 jaar geleden in het zuiden van Amerika. Alleen is daar de dader door zijn laatste slachtoffer doodgeschoten en laat dat slachtoffer nou net in Boston wonen. Hebben we te maken met een copycat of met iemand die uit is op wraak? Wie zal het zeggen.

Mening!
Wat ik altijd jammer vind aan misdaad boeken, is dat het aan het eind van het boek altijd spannend wordt. In het begin is het veel informatie en eigenlijk nog niet duidelijk waarom de dader het nou doet. Soms zou ik willen dat ze de dader sneller te pakken hebben en dat we dan veel lezen over wat er allemaal in zijn hoofd afspeelt. Maar goed ik schrijf die boeken niet.
Dat dit een spannend boek is, dat is iets waar ik zeker van ben. Op sommige momenten als je dan alleen thuis bent heb ik wel eens gecontroleerd of de deuren wel goed dicht zaten haha. Tess Gerritsen is een goede schrijfster en weet veel spanning en gruwel in haar boeken te doen. Want het is wel een beetje misselijkmakend, iemand die je baarmoeder eruit snijdt. Maar wel een goed boek om te lezen in deze herfst/winter achtige dagen.

Heb jij dit boek gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: