The boox unboxing #november

Hi bookworms,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een unboxing van mijn boeken abonnement bij The Boox. Veel lees plezier!

Wat is the Boox?
The Boox in een abonnement waarbij je elke maand een boek in het door jou gekozen genre ontvangt. Je kan kiezen voor één boek (single boox) en dat is €25,99 per maand of twee boeken (double boox) dat is €41,99 per maand. Je kan voor één keer een boek bestellen, voor een kwartaal, een half jaar of een jaar.
Je kan kiezen uit de volgende genres, Roman, Feelgood, Thriller, Young Adult NL, Young Adult ENG, Kids en dan heb je nog een de mysterybox, dat inhoud dat het elke maand weer een verrassing welk genre je ontvangt.
Naast boeken ontvang je een leuke goodie en een boeklegger.

Welke Boox heb ik besteld?
Ik heb the Double Boox voor 3 maanden besteld met de genre’s Roman en Young adult. De reden dat ik voor 3 maanden heb gekozen is omdat ik et leuk vindt om te variëren. Over drie maanden zal ik weer een ander genre kiezen!

The unBOOXing
De boeken
De academie – Astris Boonstoppel (Young Adult)
Niemand weet wat er precies gebeurt tijden een academiejaar aan de exclusieve Recourt Academie voor meisjes. De alumni zwijgen als het graf. Eén ding is echter zeker: wie gestudeerd heeft aan de Academie, behoort tot de absolute top!
Jaarlijks worden er hooguit vijf studenten toegelaten tot de eliteschool van Frédéric en Isabella Recourt. De ambitieuze, talentvolle Em is een van de studenten. Ze kan niet wachten om haar grote voorbeeld Isabella in het echt te ontmoeten. Dit jaar is het begin van haar toekomst. Maar langzamerhand ontdekt ze dat de Academie vele geheimen kent…

De dagen samen- Marco van Houwelingen (Roman)
Wanneer Regi door zijn tweelingbroer Duncan wordt meegevraagd op roadtrip door de VS, kan hij zijn verbazing nauwelijks verbergen. Sinds de dood van hun vader zijn ze volledig uit elkaar gegroeid. Toch gaat hij mee. In de te krappe camper wordt al snel duidelijk dat Duncan hem iets moet vertellen. Of vragen?

The Goodies.
Naast een leuke boekenlegger krijg je ook altijd een ander cadeau. DIt keer heb ik groene thee gekregen en een waxinelichthouder. Super leuk en lekker voor deze herfstige dagen. Super blij mee!

Ik kijk erg uit naar deze boeken. Maar er staan wel andere boeken die mij meer aanspreken op mijn TBR. Dus deze moeten even wachten!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: