Liefde met vertraging

Hey bookworms!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek ‘Liefde met vertraging’ geschreven door Laura Jane Williams. Veel lees plezier!

Verhaal!
Nadia probeert elke week haar leven weer te beteren en probeert dan elke dag de metro van half 8 te nemen. Vaak lukt dit haar alleen op maandag. Samen met haar beste vriendin Emma lezen ze vaak de rubriek ‘Aansluiting gemist’ dat over mensen die elkaar in de metro ontmoeten gaat. Op een dag staat er een oproep in die erg lijkt op de omschrijving van Nadia.
De oproep is geschreven door Daniel die stipt elke dag de trein van half 8 neemt en betovert is door Nadia.
Na veel over en weer te hebben geschreven besluiten ze echt af te spreken. Maar dan komt Daniel niet opdagen.
Zal het ze ooit lukken om elkaar echt te ontmoeten?

Mening!
Ja, dit is inderdaad een boek met veel vertraging. Op sommige momenten stoorde mij dat wel. Dan dacht ik ‘Kom op Daniel, zeg het’ maar dan deed die dat niet. Maar verder is het wel echt uitkijken naar het moment dat ze elkaar dan eindelijk gaan ontmoeten, als je dan denkt, nu gaat het gebeuren, komt er altijd weer wat tussen.
Ik vond het een leuk boek om te lezen met veel humor. Ik denk dat het ook best herkenbaar is. Zo zat ik toen ik nog naar school ging vaak met dezelfde jongen in de bus en die ging vaak tegenover mij zitten. Later waren we een match op tinder, maar is nooit meer geworden dan alleen wat gechat. In de treinen van NS heb je ook de mogelijkheid om iemand via zo weg te bereiken. Dat vind ik eigenlijk ook altijd wel leuk om te lezen. Iemand vinden in het openbaar vervoer gaat niet wat lastiger met al die mondkapjes waardoor je nooit het hele gezicht kan zien.
Maar het was een spannend liefde verhaal met heel wat vertraging. Maar soms laat ware liefde ook wat langer op zich wachten.

Heb jij dit boek ook gelezen? Geef jou mening dan in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: