Kijk niet terug

Hi bookworms,

Welkom op mijn blog, vandaag een review over het boek ‘Kijk niet terug’ geschreven door Nora Roberts. Veel lees plezier!

Verhaal!
22 juli 2005, een dag die nooit meer vergeten wordt door de inwoners van Maine.
Simone die samen met haar vriendinnen in de bioscoop zit gaat naar het toilet, wanneer ze terug loopt hoort ze schoten, haar eerste ingeving is dat het bij de film hoort. Later ziet ze een man onder het bloed. Ze rent terug naar het toilet en belt daar het alarm nummer. Door Simone zijn er nog levens gered na het bloedbad wat 3 jonge jongens aan hebben gericht.
Maar was het hun idee? Of zat er iemand anders achter het plan. Die is niet zo blij dat er mensen het hebben overleefd en al zeker niet Simone, die door de pers als een held is uitgeroepen. Het meesterbrein van dit idee heeft iets af te maken. En dat gebeurd.

Mening!
Dit was mijn eerste boek van Nora Roberts, maar zeker niet de laatste, want wat is dit boek spannend. Eigenlijk vanaf hoofdstuk 1 was het al spannend en dat vind ik altijd knap, want soms duurt de spanning altijd beetje lang voor dat het komt. Maar bij dit boek had ik dit absoluut niet.
Van mij hadden de scenes waarin het brein achter de schietpartij de rest vermoord wel iets uitgebreider zijn, in het begin werd het goed omschreven en later viel het een beetje weg. Dat vond ik erg jammer, dat had van mij iets meer gemogen en dan wat minder van Reed die als commissaris met zijn hond dienst deed, sommige dingen dacht is, dit is gewoon opvulling van het boek en dat vond ik dan wel jammer.
Maar kort samen gevat het is een heerlijk boek!

Heb jij dit boek ook gelezen? Laat jouw mening achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: