Iemand als jij

Hi bookworms,

Welkom op mijn blog, met vandaag een nieuwe review over het boek ‘Iemand als jij’ geschreven door Cathy Kelly. veel lees plezier!

Verhaal!
Emma, Leonie en Hannah, voorheen totaal vreemden voor elkaar, maar na een vakantie in Egypte zijn ze de beste vrienden. Ieder met een een eigen verlangen.
Emma die niets liever dan een baby wil, dat het haar dagelijks leven beïnvloed en ook haar humeur. Maar waarom ze niet zwanger wordt, dat weet ze niet. Ze heeft het gevoel dat ze onvruchtbaar is en een gevoel kan heel sterk zijn, maar zou een medisch onderzoek niet meer duidelijkheid geven?
Leonie, die graag na de scheiding van haar man een nieuwe vriend wil, maar niet door heeft dat de man van haar leven al voor haar neus heeft gestaan terwijl ze maar door blijft zoeken. Soms moet je het genoegen nemen met iets minder perfect. Of nou ja niemand is perfect.
Hannah, die na Harry mannen heeft afgezworen wordt verliefd op een beroemdheid, Zo verliefd dat ze haar fantastische baan, haar familie en vrienden dag zegt en verhuist naar een ander land. Maar kan je een beroemd acteur wel vertrouwen die regelmatig weg is voor rollen?
Gelukkig hebben ze altijd nog elkaar!

Mening!
Ik heb nog nooit zo lange samenvatting geschreven voor een boek wat ik niet geweldig vond. Het was een klein boek met hele kleine letters, wanneer het schemerig werd kon ik het amper lezen. Maar goed, dat gaat niet over het verhaal.
Ik had meer vriendschap in het boek verwacht, maar het ging eigenlijk over 3 mensen met hun eigen probleem. Zoveel scenes gingen ze nu ook niet met elkaar om. Alleen in het begin tijdens die vakantie, maar die vloog ook voorbij en vervolgens gingen ze voor mijn gevoel hun eigenleven leiden, alsof ik 3 verschillende boeken door elkaar las. Daarom ging ik het tegenlezen en heb ik een aantal keren gedacht, waarom stop ik niet en lees ik een ander boek?
Ik geef de twee sterren omdat het aan het eind toch allemaal goed kwam en ze een relatie namen met wie ze wilde en iedereen weer een soort van gelukkig met elkaar was.
Ik vind het altijd jammer dat een boek tegenvalt, dan ga ik namelijk niet snel meer een boek van die schrijver lezen.

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat was jouw mening erover? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: