Meisje in het ijs

Hi!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik een review over het boek ‘Meisje in het ijs’ geschreven door Robert Bryndza. Veel lees plezier!

Verhaal!
Op een koude winter ochtend wordt er een lichaam in het ijs gevonden. Het blijkt het lichaam van Andrea Douglas-Brown te zijn, haar vader is een invloed rijke man in de stad. Dus die staat er op dat de dader gepakt wordt.
Erika Foster wordt op de zaak gezet. Ze ontdekt dat er veel geheimen binnen de familie spelen. Maar hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer zij gevaar loopt. Wat is er gebeurd die ene nacht waarop Andrea haar laatste adem uitblies.
Een verhaal vol geheimen en niemand blijkt de waarheid te spreken.

Mening!
Ik vond dit echt een heerlijk spannend boek, elke bladzijde werd het spannender. Met een twist aan het eind die ik niet had verwacht. De spanning bouwde langzaam op, natuurlijk ook om dat de dader Erika ook in de gaten hield. Beetje bij beetje kwamen er meer geheimen van de familie Douglas-Brown aan het ligt, dus de vader werd steeds minder blij met Erika, omdat zij de waarheid sprak. Ik kan er zo slecht tegen dat soms in boeken van die irritante rijken mensen zoveel invloed hebben terwijl ze gewoon criminelen zijn. Dus Erika Foster is een goed voorbeeld over het taboe op verzwijgen van criminelen activiteiten bij rijke mensen!
Zeker een nieuwe favoriete schrijver erbij. Het volgende deel van Erika Foster serie staat al op de plank, alleen nog lezen eigenlijk haha.

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reactie!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: