Uitverkoren

Hey!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag een review over het boek ‘Uitverkoren’ geschreven door Veronica Roth. Veel lees plezier!

Verhaal
10 jaar geleden in Chicago drong een duistere dag het kwaad de wereld in. Er was chaos en verwoesting en er vielen doden. Er waren 5 jongeren, ontdekt door de overheid die deze duistere konden verslaan. Ook wel de uitverkorenen genoemd.
Nu 10 jaar later zijn het nog steeds helden, alleen niet iedereen kan met die beroemdheid omgaan en niet iedereen heeft verwerkt wat er die dag is gebeurd. Op het jubileumfeest slaat het noodlot weer opnieuw in en ze komen in een andere Chicago terecht dan wat zij kennen. Is de duistere toch niet dood?

Mening!
Dit is niet mijn verhaal. Ik heb het boek in mijn Boox ontvangen, toen ik de achterkant las dacht ik, dat het wel interessant was. Maar het is voor mij fantasy en dat is niet mijn genre. Daardoor ging ik het misschien ook tegen lezen en werd het heel langdradig. Ik vond het wel heel jammer dat die zo tegenviel, misschien komt dat ook omdat ik er juist zoveel verwachtingen van had.
Jammer maar helaas, soms is een boek niet jouw boek.

Vond jij het wel een leuk boek? Laat het dan achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: