Vurig

Hi!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Het is tijd voor een review over het boek Vurig, geschreven door 1 van mijn favoriete Jennifer L. Armentrout. Veel lees plezier!

Verhaal!
Andrea heeft een haat liefde verhouding met Tanner. Ze kunnen prima met elkaar maar wanneer Tanner over het drankgebruik van Andrea begint dan begint de ruzie. Sydney en Kyler gaan een weekje op vakantie voor de school weer begint en ze vragen Tanner en Andrea mee. Eerste ziet Andrea het niet zitten, maar Sydney weet haar toch over te halen. Tijdens die vakantie komt er vuur en passie tussen Tanner en Andrea, maar komt het door de vakantie of is het ook mogelijk om het voort te zetten als ze weer thuis zijn.

Mening!
Leuk verhaal, heerlijk om tijdens de herfstdagen bij de verwarming te gaan lezen. Er was eigenlijk maar 1 minpunt. Het duurde mij een beetje te lang. De passie kwam al snel, maar er waren alleen maar geheimen in het begin en dat duurde mij allemaal te lang voor het uit eindelijk naar voren kwam. Toen het er eenmaal was en duur de het proces van het geheim verwerken lang en uiteindelijk zien we niks van Tanner en Andrea samen wat er na de vakantie gebeurd. Alleen een klein stukje aan het eind. Het vakantie gedeelte had naar mijn weten iets korter mogen duren, het stukje verwerken daarna ook en meer Tanner en Andrea aan het daten bewijs van spreken. Dat vond ik dan ook erg jammer.

Wat vond jij van dit boek? Laat het weten in de reactie!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: