De Anderen

Hey bookworms!

Wat leuk dat weer een kijkje neemt bij een nieuwe blogpost. Vandaag heb een review over het boek De Anderen, geschreven door C.J.Tudor. Veel lees plezier!

Verhaal!
Gabe rijd naar huis, maar onderweg ziet hij in een vreemde auto zijn dochter de vijfjarige Izzy op de achterbank zitten de om haar vraagt. Sinds die dag rijd hij elke dag over de snelweg opzoek naar de auto met zijn dochter er in. Hij weigert de hoop op te geven, ook al zegt iedereen om hem heen dan ze dood is.
Fran en Alice bevinden zich op diezelfde snelweg op de vlucht. Fran weet wat er met Izzy is gebeurd maar kan niks zeggen anders pakken ze haar en Alice.
Wie kan Gabe dan wel vertellen wat er is gebeurd met Izzy?

Mening!
Het boek begon heel spannend en toen wilde ik kosten wat het kost het uitlezen. Maar al snel kwam je achter het verhaal en kwamen er steeds meer kleine hintjes. Maar naar mate het einde er aan kwam vond ik het een beetje tegenvallen. Er zaten scene’s in, dan voor al de laatste scene bij Isabella haar kamer met die storm, toen dacht ik, dat had er voor mij niet in gehoeven. Voor de rest wel echt een super spannend boek en zeker de moeite waard om te lezen.
Maar voor mij hoeven sommige scene’s er niet perse in te zitten!

Wat vond jij van dit verhaal? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: