Heb je nou al een vriend?

Hi bookworm!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik jou een nieuwe review over het boek ‘heb je nou al een vriend?’ Geschreven door Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen. Veel lees plezier!

Verhaal!
Een echt verhaal is het niet, het gaat om de dingen en vragen waar vrouwen mee te dealen hebben. We krijgen tips en tricks hoe we met die vragen om moeten gaan en hoe we er het beste op kunnen reageren, met een dikke vette knipoog natuurlijk.

Mening!
Door dit boek kom je achter feiten waar je in het begin niet perse over nadenkt. Zo heb ik het ervaren in ieder geval. Het is een boe dat je aan het denken zet. Ben ik nu een feminist, nee zo wil ik mij nog niet noemen, ben ik het met een heleboel dingen eens. Dat wel. Maar als ik mij moet druk maken om een heleboel zaken, waar is mijn tijd om te leven dan, om te doen wat ik het allerliefste doe. Dat is naar mijn mening het belangrijkste wat er is. Tuurlijk is het raar wanneer ik een baan heb en een man dezelfde dat die meer verdiend en daar kan ik mij ook echt boos om maken en dan wil ik weten waarom dat zo is en wie dat bepaalt heeft. Maar anderzijds doe ik een baan die ik leuk vind en waar ik gewoon voldoende mee verdien.
Ik denk dat dit een discussie is die altijd door blijft gaan en dat is wel met meer wat er in het boek staat.
Zeker een aanrader om te gaan lezen, zo leer je ook weer nieuwe dingen.

Ook gelezen? Wat is jou mening? Laat het weten in de reactie!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: